PREDAVAČI (copy)

PREDAVAČI

Šta vas motiviše da kreativno razmišljate? Pronalazite li načine da zaista u pravom trenutku budete kreativni i da stvorite toliko dobar sadržaj koji vam donosi ostvarenje svih ciljeva – pre svega poslovnih? Umete li to da izmerite?

Odgovore na sva ova pitanja dobićete upravo na Content Experience konferenciji - stručnjaci iz celog sveta iz content i digital marketinga ispričaće vam dobre priče. 

Mnogi od vas će reći da kreiranje sadržaja nije vaš posao, već prodaja proizvoda. Jeste li baš sigurni u to?

Pokažite koliko ste otvoreni da saznate šta je u svetu novo u mobilnom marketingu i kakve veze to ima sa contentom. Proverite koliko dobro targetirate ciljnu grupu i da li znate šta je programatik.

Vrhunski svetski stručnjaci objasniće i kako da ostvarite savršenu kombinaciju komunikacije i interakcije sa svojom ciljnom publikom kroz content i digital marketing.

Content Experience će vas uvesti u svet influenser marketinga - koliko je značajan i kako se razvija, kako se ostvaruje i vodi saradnja sa influenserima i kako se uvezuju kompanije, agencije i influeneseri.

Predavači će doneti i nova saznanja o važnosti poznavanja analitike i korišćenja podataka odabrane ciljne grupe i uvezivanje sa kreativnim rešenjima – kako sve to spojiti i napraviti baš dobar „experience“ onome kome se obraćate. 

123