Elise Quevedo

Author & Social Media Marketing Consultant

Autorka inspirativne knjige "Creating a Kick Ass Attitude", govornik, mentorka i jedna od najtraženijih konsultanata za marketing na društvenim mrežama.

Više puta je bila izglasana za "Top 100 preduzetnika koje bi trebalo pratiti na Twitteru" deleći listu sa imenima kao što su Richard Branson, Mike Bloomberg, Robert Kiyosaki i Martha Stewart. Nagrađena je u kategoriji “Top 100 žena u eCommerce-u” od strane WE Magazina i bila uključena u kampanju “Entrepreneurs 4 Schools” za vreme Globalne preduzetničke nedelje.

Elise je razvila The SMEQ (Social Media Emotional Quotient), umetnost i uticaj stvaranja, privlačenja i izgradnje boljih poslovnih odnosa preko društvenih medija. Pomogla je mnogim kompanijama i individualcima da uspeju u sajber svetu, kao i mnogim industrijama koje podižu svoje profile. Njeni klijenti se kreću od industrije zabave, do moćnih poslovnih entiteta i pojedinaca, dobrotvornih fondacija.

Sa više od 20 godina iskustva u mrežnom marketingu, maloprodaji i zapošljavanju, ona smatra da su stav i motivacija dva glavna sastojka da biste bili uspešni. Ove godine Elise će izdati dve nove knjige, o predviđenom sajber svetu i kontinuumu stavova.